Vi gav vår ambassadör Philip Conradsson möjlighet att testa nya produkten Pore Minimizing Anti-Shine Toner redan i december 2021, efter många månaders testande i labbet för att få fram rätt formula. Läs hans recension av produkten nedan, där han även delar med sig om hur han använder produkten samt vart den kommer i hans rutin!

Philips Conradsson om nya Pore Minimizing Anti-Shine Toner

Hej Philip! Berätta kort om dig själv, vem är du? 

Mitt namn är Philip Conradsson och jobbar som modeskribent och influencer och bor i en lägenhet i Vasastan, Stockholm med min fastmö Susanna, son Ben och hunden Conrad. På fritiden umgås jag allra helst med min familj eller vänner, sportar eller reser så ofta det går. 

Hur ser din dagliga ansiktsrutin ut? 
Min dagliga ansiktsrutin består egentligen av fyra produkter som används i samma ordning morgon och kväll. Jag börjar med Facial Cleanser för att rengöra min hud. Sedan applicerar jag Pore Minimizing Anti-Shine Toner för att minska porer och att huden blir glansig. Jag fortsätter alltid med en mjukgörande kräm som jag varierar beroende på hur min hud känns. Normalt sätt klarar jag mig bra med Facial Moisturizer men ibland vintern då det är kallare eller om jag tränat och duschat mer än vanligt kan behöva Facial Moisturizer + som är lite fetare och effektivare om huden känns extra torr. Sist applicerar jag Under Eye Gel som alltid är står i kylen för att få den kylande känslan samtidigt som den visuellt minskar påsar och mörka ringar under ögonen.

Förutom de produkter jag beskriver ovan använder jag alltid Facial Scrub minst två gånger i veckan eller efter behov. Under vintertid adderar jag även Energizing Bronze Cream eller Self Tanning Face Gel för att ge huden lite extra naturlig färg, minst sagt välbehövligt när man bor i Sverige.

När i rutinen använder du in Pore Minimizing Anti-Shine Toner? 
Efter jag rengjort huden med Facial Cleanser och innan jag applicerar en mjukgörande kräm som alltid är sista steget i min rutin.

Hur använder du den? 
För att min rutin ska vara så enkel som möjligt så brukar hälla ut rimlig mängd i handen, gnugga händerna mot varandra för att sedan kunna använda en båda händer till att stryka ut över hela ansiktet.

Vilka fördelar/effekter ser du? Kortsiktigt/långsiktigt. Jag märker verkligen stor skillnad sedan jag började använda produkter från Recipe for Men från att tidigare knappt använt någonting. De stora skillnaderna på kort sikt är att jag känner mig mindre torr, får mycket mindre blämmor. På längre sikt kan jag verkligen känna att huden mår bättre och känns friskare med en helt annan lyster än tidigare. Min rutin har verkligen blivit en naturlig del av min vardag som känns lika viktigt som att ta hand om sin kropp i form av träning, tänka på vad man äter och få tillräckligt med sömn. Idag skulle jag inte kunna vara utan denna rutin.

Har du några tips på att komma i gång med en hudvårdsrutin? 
Det viktigaste för mig var att min rutin skulle vara så enkel och smidig som möjligt. Jag minns att jag fastnade för att jag utan några som helst grundkunskaper kunde förstå Recipe for Mens produkterna bara genom att följa de enkla beskrivningarna på produkterna. Mitt bästa tips för att komma igång är att börja i liten skala med förslagsvis 2-3 produkter som används en gång dagligen för att sedan utveckla rutinen med ett bredare register av produkter (om intresset finns).

Vill du ha mer inspo? Läs vår guide om hur man bäst använder Pore Minimizing Anti-Shine Toner här!

Pore Minimizing Anti-Shine Toner
Pore Minimizing Anti-Shine Toner - Recipeformen.se
Pore Minimizing Anti-Shine Toner - Recipeformen.se
Pore Minimizing Anti-Shine Toner - Recipeformen.se
Pore Minimizing Anti-Shine Toner
Pore Minimizing Anti-Shine Toner

Pore Minimizing Anti-Shine Toner

Ordinarie pris 249 kr
/
Inklusive skatt. Frakt beräknas i kassan.

Pore Minimizing Anti-Shine Toner 100 ml är en daglig exfolierande leave-on-toner som ger en matt effekt. Effektiv mot oren hud, förstorade porer, pormaskar och rodnad. Minimerar oljighet på huden, lugnar och jämnar ut hudtonen. Lättviktig, oljefri formula som snabbt absorberas.

Utvecklad och tillverkad i Sverige, 100% veganska råvaror, utan parabener, silikoner och parfym.

Är du ute efter en hel rutin? Köp Pore Minimizing Kit till kampanjpris här!