Anti-Age Guide

Visste du att mäns hud åldras senare än kvinnors? När processen väl startat går det dock snabbare. Det finns några grundläggande knep för en välmående hud. En hälsosam livsstil ger bra förutsättningar – att träna regelbundet, sova bra, dricka mycket vatten och inta en hälsosam kost gör sitt.

Här kommer tre hudvårdstips som optimerar hudens förutsättningar att hålla sig spänstig och ung:

Rengör och återfukta! Kom i gång med en daglig hudvårdsrutin anpassad efter din hudtyp. Gör vårt quiz om du är osäker på vad du behöver!

Exfoliera! Ge huden en extra boost 1-2 gånger i veckan för att ta bort döda hudceller. Välj exempelvis Facial Scrub, Peeling Mask eller Pore Minimizing Anti-Shine Toner.

Retinol! Använd en produkt som specifikt jobbar mot på fina linjer och har en anti-age effekt, som Anti-Aging Hydrating Gel.

Nyfiken på Anti-Aging Hydrating Gel? Här kommer ett snabbt intro till produkten!

Vem passar Anti-Aging Hydrating Gel för? 
Alla som vill minimera rynkor, fina linjer och åldersfläckar. Vid 25-30 årsåldern kan det vara dags att introducera produkten i din rutin.

Vad gör Anti-Aging Hydrating Gel? 
Kombinationen av retinol, peptider och djupt återfuktande ingredienser optimerar hudens förutsättningar att hålla sig spänstig och ung. Den hjälper även till att skydda mot yttre faktorer som negativ miljöpåverkan.

Hur använder man Anti-Aging Hydrating Gel? 
Använd den som en vanlig återfuktande ansiktskräm på ett torrt rengjort ansikte. Gel-formulan går snabbt in i huden. Det går även bra att använda den som ett serum, följ då upp med en annan återfuktande kräm som exempelvis Facial Moisturizer + på torr hud. Detta kan speciellt behövas om du upplever att huden är torr, vilket är extra vanligt i Sverige under vinterhalvåret.