Allt du behöver veta om ansiktsserum!

Ta din hudvårdsrutin till nästa nivå med nyheten Instant Recharge Face Serum. Ett ansiktsserum speciellt anpassad för manlig hud och som tillför något helt nytt till din nuvarande hudvårdsrutin! Här får du flera fördelar i ett enda serum – verkar anti-aging, tillför och binder fukt samt verkar utjämnande. Konsistensen är lätt och oljefri som snabbt går in i huden utan att kladda.

Vad är ett serum och varför ska man använda det?

Ett serum är en koncentrerad och effektiv hudvårdsprodukt som är utformat för att penetrera djupare in i huden än din vanliga fuktkräm, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att behandla och förbättra specifika hudproblem. Instant Recharge Face Serum innehåller aktiva ingredienser som ger din hud en boost på djupet med flera fördelar. Här är tre av nyckelingredienserna i serumet samt vilken effekt de har på din hud:

Hyaluronsyra: En ingrediens som binder fukt i huden! Serumet innehåller både hög och låg molekylär hyaluronsyra som penetrerar djupt in i huden och verkar anti-aging.

Niacinamid: Stimulerar kollagenproduktionen som gör att huden känns spänstig, förbättrar
hudtexturen samt reducerar flammighet, rödhet och hyperpigmentering.

Xylitolkomplex: En djupt återfuktande ingrediensmix som optimerar hudens förutsättningar att känna sig spänstig och ung. Verkar även lugnande och närande på huden.

Instant Recharge Face Serum passar alla hudtyper, även dig med fet/glansig hud! Brist på fukt kan göra att huden producerar mer olja och huden upplevs glansigare. Genom att addera ett fuktserum i din rutin kan det bidra
till minskad oljighet samtidigt som huden håller sig mjuk och smidig.

Så varför ska du använda ett ansiktsserum? Svaret är enkelt - serumet ger din hud en extra boost!

Hur använder man ett serum?

Det är viktigt att veta att serumet inte ersätter din ansiktskräm. Ett serum verkar på djupet medan din vanliga ansiktskräm låser in fukten i huden från serumet. Därför ska du alltid applicera serum efter rengöring och innan ansiktskräm för att uppnå bästa resultat.

Exempel på hudvårdsrutin: 

Steg 1 – Rengöring
Steg 2 –
Toner
Steg 3 –
Serum
Steg 4 –
Ansiktskräm

Instant Recharge Face Serum

★★★★★

Har aldrig använt ett serum förut, men den känns skön! Blev nästan som ett filter, huden känns återfuktad och jämn.

Mattias
★★★★★

Älskar serumet! Använder det varje dag och känner att jag får en jämnare och "tightare" hud. Märker verkligen skillnad!

Emil
★★★★★

Glömde nästan ta ansiktskräm efteråt, huden blev väldigt återfuktad. Gillar att den har en mild doft som de andra produkterna i min rutin.

Peter
★★★★★

En skönt kylande känsla vid applicering. Serumet stramar åt huden och håller den återfuktad hela dagen. Perfekt komplement i min rutin!

Christian

Köp en komplett rutin till kampanjpris

Instant Hydration Duo
HANDLA HÄR
Complete Anti Age Kit
HANDLA HÄR
Complete Day & Night Kit
HANDLA HÄR
Toner & Serum Power Duo
HANDLA HÄR