Kom igång med din hudvårdsrutin

Inte kommit i gång med din hudvårdsrutin ännu? Eller känner du att det är svårt att hitta rätt produkter för just din hud? Hur och var ska man börja? No worries! Vi gör det enkelt för dig att hitta rätt!

Om du inte har en hudvårdsrutin i dagsläget så kanske du har svårt att se fördelarna med att börja nu. Faktum är ett en enkel hudvårdsrutin kan hjälpa dig att hålla borta orenheter och utslag samt motverka åldrande och ger dig dessutom en naturligt fräsch look. Det krävs inte mycket för att nå synliga resultat, en rutin tar bara några minuter varje dag!

Tre snabba tips för att komma i gång med din hudvårdsrutin:

1. Gör det inte för svårt!

Att rengöra och återfukta huden är en jättebra rutin, det behöver inte vara svårare än så. Rengör med Facial Cleanser, återfukta med till exempel Facial Moisturizer eller Anti-Shine Moisturizer. Lägg ribban på en nivå som du klarar av att göra till en daglig vana och addera fler produkter allt eftersom om du vill.

2. Ställ in din ansiktsrengöring i duschen.

Passa på att tvätta ansiktet samtidigt som du tvättar resten av kroppen. Det behöver inte vara morgon och kväll, försök få till det en gång om dagen till en början!

3. Välj en återfuktande kräm anpassad till dina behov!

Smörj ansiktet efter att du har duschat, till exempel Facial Moisturizer+ eller Anti-Shine Moisturizer.  Har du svårt att veta vilken produkt som passar dig?

Gör vårt Quiz som bara tar två minuter och som ger dig en
skräddarsydd, personlig rekommendation.

Facial Cleanser

Facial Cleanser är en skön, djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts i porerna utan att torka ut

Till produkten

Anti-Shine Moisturizer

Anti-Shine Moisturizer är en fuktighetsgivande gel som reducerar överskottsolja på huden och motverkar glansighet.

Till produkten

Hudvårdsquiz

Gör vårt hudvårdsquiz (tar bara två minuter) och få en personlig, skräddarsydd rekommendation!

Gör vårt Quiz

Om manlig hud - Gör vårt Quiz

Visste du att manlig hud skiljer sig från kvinnlig hud? Den manliga huden är fetare och porerna är oftast större, vilket gör att det lättare samlas bakterier som täpper till huden. Den är även tjockare, har ytligare blodcirkulation och utsätts för mer slitage vid exempelvis rakning.

Den manliga huden hud åldras också senare än den kvinnliga huden, men när processen väl är i gång så är blir åldrandet mer synligt. Genom att börja med en hudvårdsrutin i tid så förebygger du inte bara hudens slitage, du hindrar den även från att åldras snabbare. För att göra våra produkter så effektiva som möjligt så utgår vi från dessa aspekter när vi utvecklar våra produkter. Vi vill göra det enkelt och logiskt, med synliga resultat. 

Kolla in alla våra produkter här eller få skräddarsydda tips för just din hud genom att göra vårt Quiz!