Ta fighten mot stora porer och glansig hud

Ta din hudvård till nästa nivå med en leave-on-toner!

Nya Pore Minimizing Anti-Shine Toner från Recipe for men motverkar förstorade porer, orenheter och glansig hy. Använd den 1-2 gånger om dagen för att uppnå en jämn hudton med visuellt mindre porer och en snygg, matt finish. Applicera på rengjord hud innan ansiktskräm. Den superlätta konsistensen gör att produkten absorberas snabbt utan att kladda.  

För oss på Recipe for men är det viktigt att hudvårdsrutinen känns enkel och inte tar för mycket tid samtidigt som den ska leverera synliga resultat snabbt. Alla våra produkter fyller en funktion och tas fram utifrån ett problem som vi vill ha en effektiv lösning på.

Vad är egentligen porer och hur vet du att Pore Minimizing Anti-Shine Toner är rätt för dig? 

Porer är små öppningar på huden och som ser ut som små prickar. De finns vid hårsäckar och svettkörtlar och är olika mycket synliga för alla. Den manliga huden tenderar att ha större porer än kvinnor vilket gör huden mer utsatt för bakterier. När bakterier/smuts/föroreningar lägger sig på porerna täpps de till och talg, fett och döda hudceller samlas inuti. Det kallas för pormaskar. 

Stora porer kan vara genetiskt, men även din hudtyp kan påverka. Om du har en fet/oljig hud som ofta känns glansig tenderar porerna att bli mer synliga. Mäns hud är generellt fetare än kvinnors på grund av högre talgproduktion, vilket gör att män oftare problem med finnar och pormaskar. 

Pore Minimizing Anti-Shine Toner är en daglig leave-on exfoliering som hjälper till att minimera synliga porer. 2% BHA syra verkar anti-bakteriellt och exfolierande utan att irritera huden, samtidigt som den är porrengörande och drar ihop porerna. Niacinamid jämnar ut hudtonen, stärker elasticiteten och hjälper porerna att dra ihop sig. Allantoin motverkar irritation, lugnar och är fuktbevarande. 

Då porer även hänger ihop med fet/oljig hud så har vi gjort formuleringen oljefri, vilket gör att huden får en fräsch matt effekt. 

Känner du dig träffad? Ta fighten mot stora porer och glansig hud! Köp produkten här. 

Vi har satt ihop Pore Minimizing Kit för dig som vill ha en hel rutin - dessutom till ett riktigt bra pris. Se nedan!

Rutin för Pore Minimizing Kit:

Steg 1 - Rengöring

Tvätta ansiktet med Facial Cleanser. En skön, djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts i porerna utan att torka ut. 

Steg 2 - Toner 

Applicera Pore Minimizing Anti-Shine Toner på torrt ansikte med bomullsrondell eller direkt med fingrarna. Låt torka.

Steg 3 - Återfukta

Applicera Anti-Shine Moisturizer för att få en återfuktad och glansfri hy med en snygg matt lyster.

Pore Minimizing Kit

Ordinarie pris 737 kr Kampanjpris549 kr Spara 188 kr
/
Inklusive skatt. Frakt beräknas i kassan.

Ta fighten mot stora porer och glansig hy! Pore Minimizing Kit en en trestegsrutin med rengöring, toner och ansiktskräm. Motverkar förstorade porer, orenheter och glansig hy. Få en jämn hudton med visuellt mindre porer och en snygg, matt finish. Innehåller Facial Cleanser 100 ml, Pore Minimizing Anti-Shine Toner 100 ml och Anti-Shine Moisturizer 75 ml.