Signature Fragrance - Mountains

I år är det 20 år sedan idéen till Recipe for men föddes. Det var i en skidbacke i norra Sverige med hård blåst, där tre aktiva killar upplevde utmaningar som stramande hud. Vårt fokus är och har alltid varit hudvård för män, men drömmen om att lansera den perfekta parfymen har alltid funnits där.

Med Mountains ville vi skapa en parfym som representerar vårt varumärke och ursprung. Vi tog kontakt med den legendariske parfymören Pierre Wulff på Robertet i New York för att göra verklighet av vår dröm och ta fram den perfekta Recipe for men doften. Efter ett helt liv inom parfymvärlden med stora framgångsrika lanseringar tillsammans med de största parfymhusen i världen tog han sig an vår utmaning.

Tillsammans med Pierre och den erkände parfymören Jérôme Epinette hittade vi den perfekta doften. Målet var att fånga klarheten i den skandinaviska fjälluften med en tvist av frisk fruktighet och tydligt maskulina inslag från läder och timmer. Doften är modern och frisk men har samtidigt ett djup och en maskulin touch. Den måste upplevas!

”Med vår första signaturdoft ville vi gå tillbaka till våra rötter och hämta inspiration från den friska, klara fjälluften i Skandinavien. Att samarbeta med Pierre Wulff var ett givet val.”

- Jesper Rönnbäck, grundare Recipe for men

Vem passar doften till? Vår signaturdoft är mångsidig och trivs i alla sammanhang – från den uppklädda festen till avslappnat kompis häng – eller som en diskret doft till vardags. Det är bara att välja och dosera efter tillfälle. Självklart går doften hand i hand med doften i våra övriga hudvårdsprodukter, speciellt med vår bästsäljare Alcohol Free Antiperspirant Deodorant.

Säljs exklusivt på vår hemsida, men finns inom kort på NK Manlig Depå i Stockholm och Göteborg samt på utvalda Åhléns varuhus.

 

Signature Fragrance Mountains EdT
Signature Fragrance Mountains EdT
Signature Fragrance Mountains EdT
Signature Fragrance Mountains EdT
Signature Fragrance Mountains EdT
Signature Fragrance Mountains EdT

Signature Fragrance Mountains EdT

Ordinarie pris 595 kr
/
Inklusive skatt. Frakt beräknas i kassan.

Recipe for mens första signaturdoft ”Mountains” är en hyllning till vårt ursprung. Målet var att fånga klarheten i den skandinaviska fjälluften med en tvist av frisk fruktighet och tydligt maskulina inslag från läder och trä.

Tänk dig en timrad lodge en krispig morgon när den klara fjälluften möter doften av timmer, kryddörter och frukter från frukosten. Doften blandar syrliga noter från citrus med stilrena aromatiska ackord där den mjuka träigheten tydligt framträder. I basen återfinns sandelträ och vanilj som förstärker friskheten och ger parfymen ett härligt djup.

Utvecklad och tillverkad i Sverige, 100% veganska råvaror.

Läs mer om parfymen här!