Ambassadörer

Läs om våra utvalda ambassadörer, deras livsstilar och om hur de använder sig av produkterna från Recipe for men!

Recipe for men X Albin Ekdal

Vi åkte till Italien för att träffa vår ambassadör, fotbollsproffset och landslagsstjärnan Albin Ekdal. Spana in videon där vi får ta del av Albins aktiva livsstil och läs intervjun där han berättar om sina sommarplaner, hans allra bästa Italien-tips och om vilken hudrutin som han inte klarar sig utan!

Till intervjun

Philip Conradsson testar vår nya produkt

Vi gav vår ambassadör Philip Conradsson möjlighet att testa nya produkten Pore Minimizing Anti-Shine Toner redan i december 2021, efter många månaders testande i labbet för att få fram rätt formula. Läs hans recension av produkten!

Till recensionen

Recipe for men X Emil Stegfeldt

Vår ambassadör Emil Stegfeldt spenderar i stort sett hela vintern i skidbackarna i Alperna och i Sverige. Vi har tagit del av storyn om hans livsstil samt om hur huden känns efter en lång dag i backen!

Till intervjun

Albin Ekdal är ny ambassadör för Recipe for men

Recipe for men inledde under 2020 ett långsiktigt ambassadör-samarbete med fotbollsstjärnan Albin Ekdal. Samarbetet med Albin är en del av Recipe for men's strategi att sprida budskapet om och inspirera till att det inte behöver vara feminint, komplicerat eller tidskrävande för män att ta hand om sin hud.

läs om samarbetet