Tips för torr vinterhud!

Vinter och kyla innebär extra påfrestningar på huden. Kanske har du upplevt att du blivit mer känslig, torr eller irriterad i ansiktet under vinterhalvåret? Det är inget ovanligt. Många upplever att hudens tillstånd förändras när klimatet blir kallare. Det beror på att luften blir torrare och klimatet hårdare, därför kan du behöva uppdatera din hudvårdsrutin under vintermånaderna. Här kommer våra bästa tips!

Handla alla produkter för torr hud direkt här.

Undvik tvål i ansiktet!

Använd aldrig vanlig tvål eller kroppstvål i ansiktet, det torkar ut huden ännu mer. En rengöring anpassad för ansiktet har inte bara rengörande egenskaper, den verkar även återfuktande. Vi rekommenderar vår Facial Cleanser eller Ultra Sensitive Facial Cleanser för den som är extra torr/känslig.

Återfukta huden på djupet!

Se till att din hud får tillräckligt med fukt genom att addera ett återfuktande ansiktsserum! Nya Instant Recharge Face Serum innehåller bland annat hyaluronsyra, som binder fukt i huden. Det är utformat för att penetrera djupare in i huden än din vanliga fuktkräm, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att behandla och förbättra specifika hudproblem - som exempelvis torr eller ojämn hudton. Applicera morgon och kväll efter rengöring och innan ansiktskräm.

Använd rätt ansiktskräm!

Nu behöver din hud extra fukt! Känner du att din vanliga ansiktskräm inte riktigt räcker till? Vi rekommenderar Facial Moisturizer + som ger maximal fukteffekt och verkar närande samtidigt som den lugnar känslig hy, reducerar rödhet och irritation. Perfekt för vinterhuden! 

Smörj in ansiktet morgon och kväll!

Återfuktning är A och O under vintern! Använd återfuktande produkter på morgonen för att skydda huden under dagen och på kvällen för att reparera huden under natten. Kom ihåg att va konsekvent med din rutin för att bygga upp hudens barriär långsiktigt. 

Våra kunder om Facial Moisturizer +

★★★★★

Väldigt bra och dryg har använt flera andra krämer, men detta är den överlägset bästa. Använder morgon och kväll och ser inte tendenser på torr-hud däremellan.

Emil
★★★★★

Jag använder denna när jag behöver den där lite extra fukten efter en dag på havet eller i backen. Perfekt utan att kännas kladdig.

Christian
★★★★★

Använder som nattkräm, funkar bra. Speciellt på höst och vinter.

Martin
★★★★

Skön fräsch känsla, torkar snabbt utan kladd.

Johan
★★★★★

Riktigt bra ansiktskräm! Dryg och lätt att applicera. Går snabbt in i huden!

Mikael L

Köp en färdig rutin till kampanjpris!

Winter Kit

En rutin för dig med torr hud eller som är ute mycket i solen! Rengör med Facial Cleanser, återfukta med Facial Moisturizer + och skydda huden mot UV strålar med SPF30 Face Cream.

köp nu

Instant Hydration Duo

Ge maximal återfuktning till din hud med denna kraftulla kombination av serum och ansiktskräm. Ger huden en boost på djupet, jämnar ut hudtonen, återfuktar och lugnar.

KÖP NU