Recipe for men
Julklappsguide

Är du på jakt efter de mest perfekta julklapparna? Då har du kommit rätt! Vi har sammanställt våra bäst tips för att du enkelt ska kunna imponera med dina julklappar i år. Oavsett om det är till träningskillen, gamern eller 40-årskrisaren. Vi har något för alla män!

Om du vill vara ännu mer specifik och har koll på vilken hudtyp mannen har, då kan du handla direkt efter hudtyp här.

🏃🏽

Till Träningskillen

Män som tränar mycket kommer alltid bli glada för produkter som håller kroppen och håret fräscht! Duschar man mycket kan dessutom huden i ansiktet mer uttorkad, därför är vårt kit för torr hud också en perfekt present. En enkel rutin som alla träningskillar älskar! Eller ge bort till brorsan som behöver uppgradera sitt self care game.

Essential Hair & Body Kit

KÖP KIT

Daily Routine - Dry Skin

KÖP KIT

💼

Till Arbetsnarkomanen

Har du någon i din närhet som behöver lägga lite mer tid på att ta hand om sig själv? Eller till 40-årskrisaren som drömmer om att få visa leg på bolaget? Age Well Kit passar perfekt för mannen som behöver lite hjälp på traven att minimera rynkor och fina linjer. Eller ge bort Complete Face Routine - en lyxig 4-stegsrutin som passar alla hudtyper! Båda kitet innehåller vår populära ögonkräm, en hjälte när det kommer till att rädda även de tröttaste ögonen.

Age Well Kit

KÖP KIT

Complete Face Routine

KÖP KIT

🖥

Till Gamern

Eller till grabben som borde flytta hemifrån ganska omgående. Ge bort Pore Minimizing Kit som både minimerar porer och glansig hud. Alternativt skäm bort han med en Get Tanned Kit som håller han fräsch trots många timmar vid skärmen - den absolut bästa presenten för en fräsch, solkysst hud med lyster!

Pore Minimizing Kit

KÖP KIT

Get Tanned Kit

KÖP KIT

🕺🏻

Till Festkillen

Eller till kompisen som just blivit singel och behöver styra upp sitt dating game. Vi har vad som krävs för att imponera på alla i hans närhet! Ge bort Everyday Bronze Kit som ger huden en snygg boost eller vår signaturdoft som passar både till vardags, på dejt eller till fest.

Everyday Bronze Kit

KÖP KIT

Fragrance Kit

KÖP KIT

Till Skidåkaren

Eller till hjälten som spenderar många timmar utomhus under vintern. Då behöver han skydda huden och ge den extra omtanke. Här har vi två kit som kommer bli riktigt lyckade julklappar för han som utsätts för mycket yttre påfrestningar eller har naturligt torr hud!

Winter Kit

KÖP KIT

Daily Routine - Dry Skin

KÖP KIT