Skonsamt för miljö och hud

True organic of Sweden är ett självklart val för dig som gillar naturliga och skonsamma skönhetsprodukter. Märket erbjuder produkter i alla dess slag, med en sak gemensamt – att erbjuda dig som användare med ett alternativ som varken tär på din hud eller miljön. I True organic of Swedens webbshop kan man införskaffa sig den omtalade unisex deodoranten för endast 149 svenska kronor. Denna produkt innehåller endast organiska, ekologiska ingredienser. Till skillnad från vanliga deodoranter är konstgjort aluminium och alkohol uteslutet ur tillverkningen.

Detta ekologisk hudvårdsmärke använder sig enbart av certifierade, organiska ingredienser. True organic of Sweden är även aktiva medlemmar i Natural Organic Cosmetics (NOC). Detta för att försäkra sig om att alltid ligga i framkant när det kommer till hudvårdsprodukter som är skonsamma, för både huden och naturen. True organic of Sweden är mycket hängivna till att beskydda både djur och natur, medan man under tiden förser sina kunder med enastående hudvård och skönhetsprodukter i världsklass. Detta märke är för dig som värnar om planeten och din hud.

Naturliga superoljor

Naturliga superoljorGenom att nyttja en gammal, naturlig och banbrytande teknik har man på True organic of Sweden framställt skönhetsprodukter med hjälp av ricinolja, Denna naturliga olja har använts i tusentals år och har under de senaste åren ökat i popularitet tack vare sin läkande och enormt återfuktande kvaliteter. Ricinoljan kan användas mot finnar, för att rengöra huden och hjälpa emot ärr efter bland annat rakning. Ricinoljan förekommer i True organic of Swedens produkter och den är naturligtvis ekologisk och naturligt framtagen för att göra naturen minsta möjliga skada.

Undercover Agent – unisex deodorant

I True organic of Swedens sortiment hittar du bland annat Undercover Agent, unisex deodorant. En produkt som är banbrytande av flertalet anledningar. Denna deodorant är först och främst framtagen med hjälp av veganska produkter. Den innehåller exempelvis Ho leaf oil (bladolja), en ingrediens som är skonsam på huden, men som samtidigt ger ett fräscht resultat. Själva deodoranten är gjord av en solid, sfäris, kristalliserad bit av alum – en saltsten som framställts helt ekologiskt och naturligt. En fantastisk produkt som galant uppfyller sin uppgift.

Sea me mask

Sea me maskDenna sköna ansiktsmask erbjuder är baserad på superingredienser i form av bland annat chlorella, aloe vera, pepparmint ocheteriska oljor. Masken är skonsam för huden och likväl rengörande som återfuktande. Den huvudsakliga ingrediensen i ”the Sea me mask” är chlorella, ett sjögräs med välgörande mineraler, vitaminer och aminosyror som rengör huden på djupet. I denna tub på 50 mL ryms en fantastisk ansiktsbehandling! I och med att masken är sjögräsbaserad är den lämplig för alla hudtyper. Sjögräs hjälper att ta bort döda hudceller vilket lämnar din hy med strålande resultat.

Enkelt och ekologiskt

True organic of Sweden

True organic of Sweden erbjuder en rad olika produkter du bara inte får missa. I serien finner du allt från saltstens- baserade deodoranter till ansiktsmasker baserade på sjögräs. Samtliga produkter är naturliga, ekologiska och veganska. Detta innebär att du inte bara gör dig själv en gärning när du handlar från True organic of Swedens, utan även din planet. Dessa fantastiska produkter ger dig det resultat du förtjänar utan att tära på miljön eller naturen. Säg hejdå till onaturliga ingredienser och hej till vacker, hälsosam hy!